EMIRDAG KOFTECISI ROTTERDAM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 151 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Emirdag Koftecisi Rotterdam. Meer weten? Ontdek meer

23 feb 2024 om 20:37 Bezorgen op de fiets in de regen en meer dan 6kilometer rijden dan lijkt het me logisch dat de eten pas na anderhalf uur voor de deur is. Eten is helaas niet warm aangekomen. Voortaan beter afhalen zoals altijd.
23 feb 2024 om 20:30 Lekker zoals altijd!
21 feb 2024 om 17:55 Ik heb nog steeds mijn bestelling niet !! Er komen telkens minuten bij heel jammer dit. Maar is mijn lievelingskofte dus je moet wel wachten
14 feb 2024 om 19:40 Deze vlees is niet normaal lekker mannnnn
10 feb 2024 om 19:34 Eerste keer besteld maar ben niet teleurgesteld lekkere kofte in een best grote broog met sla en een peper erbij was heerlijk je hebt 3 keuzes had de middelste gekozen ga zeker weer bestellen
29 jan 2024 om 18:21 Alles was naar wens eten was verrukkelijk lekker!
28 jan 2024 om 22:45 Eten was gewoon kanker lekker en kankee warm
10 jan 2024 om 19:34 Ik heb 2 uur van te voren besteld om op tijd te krijgen, alsnog laat en koud gekregen + smaakloos
29 dec 2023 om 0:48 Beste kofte van Rotterdam!!
25 dec 2023 om 20:26 Het smaakte naar huisgemaakte eten, Dank je voor de service.
25 dec 2023 om 17:02 Te lekker
25 dec 2023 om 15:03 Altijd top